Komikerbokens samlingsindustri är enorm. Det var enormt redan innan Iron Man träffade teatrar 2008. Vi hade miljoner dollar i serietidningar och en stor mängd amerikanska samlare. Nu har det universum drastiskt expanderat till hela världen. Även människor i totalitära Kina har glädjat sig över amerikanska superhjältar. Krossen av fans popularitet har lett till den mest produktiva filmproduktionen med sammankopplade berättelser och karaktärer som någonsin skapats. DC- och Marvel -företagen har deltagit i denna serietidningsmedia som matar frenzy som hajar som attackerar chum i vattnet.

Ingenting kan hålla den frenesin gå som den moderna tidens tid. I mods finns det få så exceptionella som Greg Capullos arbete som de är värda att äga. Dessa serier är bara extraordinära, de påminner mig om Frank Miller endast renare, skarpare och med en hel del action ingår. Så är fallet med hans Batman #1 skapad av Scott Snyder (manus), Greg Capullo (Art) och Jonathan Glapion (Art). Detta team av skapare förde verkligen en helt ny generation till Batman som Neal Adams på 1970 -talet antar jag. Denna Batman #1 -fråga säljer för närvarande till en premium med betyg (9,8) som kör cirka $ 140 FMV. Om detta är för mycket; Du kan hämta en kopia för under $ 75 i A (9.6). Jag ser denna moderna tids komiker mycket mer än någon annan som pryder bakväggen i min lokala butik. Avkastningen över tid har varit positiva men vi behöver en annan Batman-film för att tända en eld under denna åtta år gamla serietidning. Enligt min mening har Greg Capullo och hans konst vistelse.

Fantastiska fyra #72

Serier för serietidningar är verkligen outnyttjade vener av vinst. När du får en signatur och lägger till $ 20 till $ 200 till ett serietidningspris som är ren vinst. Det är också ett bra sätt för nybörjare att hoppa in och träffa skaparna på nackdelar, av vilka många inte tar betalt för signaturer. Nu har din bok något som en rå kopia inte gör, en distinkt aspekt. Påminnelse: En sällsynthet i någon form har värde, låt oss vara sanningsenliga att du inte kan CGC varje rå bok du äger och du kan inte få dem alla undertecknade heller. Att sälja rå kopia med autografer tillåter emellertid ytterligare avgifter till köpare och nya strömmar av potentiella inkomster. Du behöver inte ens ha en COA eller härkomst. För att ge konkreta exempel på värdet av autografer jag har använt: CBCS -autentisering och CGC -signaturserier i denna blogg. Men i all ärlighet krävs detta inte för att tjäna pengar med autografer. Jag skulle föreslå när du får signaturen tar du bilder av konstnären som signerar boken. Detta är början på provningsspåret och kan visa värdet av din signerade kopia.

Första gången jag träffade Stan Lee stod jag i en mycket lång rad. Jag valde att inte använda ett väsentligt utan istället gick för den berömda utseendet på framsidan. Denna fantastiska fyra #72 passar räkningen. Stan var vänlig, signerade boken och från den punkten på min bok var välsignad. Det föregående priset jag kunde ha fått är för närvarande på $ 44 FMV i klass (4.5) enligt GOCOLLECT (ingen signatur). Efter att Stan undertecknade och CBCS autentiserade signaturen om att boken har skyrocketed. Som jämförelse såg jag på eBay som har en återställd kopia för betyget (6.5) med Stan Lees signatur. Försäljningspriset är $ 276! Det är en sexfaldig ökning av värdet på Fantastic Four #72: Poäng! Även om det är ett betyg (4.5) är det i nivå med en (6.5) restaureringsautograf.

Batman #1

Om du fortfarande inte är övertygad, låt oss titta på en mycket mer modern serietidning, som den tidigare diskuterade Greg Capullo. Detta är inte exakt på nivån med Stan Lee men det cementerar mitt argument för autograferade samlarföremål. För närvarande såldes Greg Capullos Batman #1 i klass (8.5) CGC Signature Series för $ 100 på eBay. Den nuvarande icke-autografkopian går för $ 36 FMV (GOCOLLECT) och priserna har stigit. Denna autograf ger bokens stora värde. Det köptes antagligen på racket och sedan betalade de $ 50 för CGC -signatur och betyg (kanske mindre). De fördubblade värdet och har en bra samlingsbok som är enklare att sälja online än en rå kopia. Bravo zulu!

Dela detta:
Dela med sig

Reddit
Twitter

Linkedin
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Ficka

Whatsapp

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Spekulativ frenesi: Gigant-storlek X-Men #1 The Comic Book Market är het som alltid. En av de uppskattade böckerna i vår serietidning av serietidningar är Gigant-storlek X-Men #1. Den här boken såldes på eBay för $ 22 500! Det är det första utseendet på de nya förbättrade moderna X-Men. En bok som är så populär LCS i …
17 april 2021in “Comics”

Spekulanter tidigare och nutid: Iron Man #1it var en tid av oro, en tid av girighet, en tid med serier, en tid av behov. Det var 1990 -talet. Spekulanter var överallt, inklusive många på serietidningsmarknaden. De hade förvarat massor av nya mutanter, brigad, X-faktor och X-Men ad infinitum för att bara nämna en …
20 februari 2021in “Comics”

Comic Book Speculators vs. Comic Book Community När jag först kom tillbaka till serier efter Numenull