Det vänliga folket på Aspen Comics har försett Comiclist med sina uppmaningar till serier samt andra produkter som presenterades i förhandsgranskningarna i mars 2015, arrangerade att skicka från maj 2015.

Psycho Bonkers #1

Vince Hernandez – Story / Adam Archer – Art / Colors – Federico Blee

Knäck hastighetsbarriären som är bred i denna spännande nya upplevelse som omdefinierar vad det innebär att gå full gas!

Gå med i Shine, en ung hur oöverträffad tonårsflicka, när hon tävlar för att upptäcka den sanna historien bakom katastrofen som förstörde hennes familj, samt krossade sporten med bonk racing till dess kärna. Tillsammans med sin pålitliga tekniker, Gabbbo, såväl som hennes känsliga Bonk Racer, Shiza, kommer hon att upptäcka att det är lika skadligt att upptäcka verkligheten om hennes framtid som det tragiska förflutna hon försöker glömma!

Berättade i en serie med fem ben inom loppet av alla lopp-mycket bonk-rally, kommer detta fem problem miniserie att sträcka sig över anmärkningsvärda landskap såväl som dödsvart terräng, eftersom dessa racers går psyko bonkers!

Psycho Bonkers #1 är i butiker 20 maj 2015!

De fyra punkterna #2

Scott Lobdell – Story / Jordan Gunderson – Art / Valentina Pinto – Colors

Något mörkt kommer …

Spänningarna ökar när GIA försöker få den mest kraftfulla potentiella rekryteringen till gruppens sak, men tidiga samtal resulterar i en mycket mycket mer “fysisk” konfrontation än de hoppades på. Samtidigt hotar en mycket mycket mer pressande fråga inte bara gruppens existens, men mänskligheten också.

Aspen välkomnar tillbaka den hyllade författaren Scott Lobdell för att presentera för dig i år många intressanta nya serier, fyra poäng!

De fyra poäng nr 2 är i butikerna den 13 maj 2015!

Shahrazad #2

Kim Hutchison; Kari Castor – Story / Mike Krome – Art / Nei Ruffino – Färger

Den allra första ommästare-debuten från Aspens enorma Canine Ink-avtryck fortsätter!

Legendens sirener har nådelöst hållits mot sin vilja i århundraden i slutet utan någon paus! Men kommer Shahrazad att välja att rädda dem i sin tid av behov – eller lämna dem till sitt eget tragiska öde?

Shahrazad #2 är i butiker 6 maj 2015!

Lola Xoxo: Wasteland Madam #3

Vince Hernandez – Story / Siya Oum – Art

Siya OUM: s apokalyptiska ödemark utvidgar i denna helt nya spinoff miniserie!

Tankar om myteri börjar förstöra gruppens planer för alla typer av framtid som en, eftersom Madeline upptäcker att det är mycket mer utmanande att hålla ett band med människor tillsammans än att hålla dem vid liv. Ändå kommer hennes största svårigheter att vara tillgängliga i det offer hon kan kräva att göra, i köp för att garantera sin egen överlevnad i händerna på legosoldaterna som försöker ta över flygbanan.

Lola Xoxo: Wasteland Madam #3 är i butiker 27 maj 2015!

Fathom: Kiani Vol 4 #4

Vince Hernandez – Story / Giuseppe Cafaro – Art

Den klimatiska finalen till denna volyms legendariska berättelse upptäcker Kiani såväl som Anika i en kamp för sina liv mot bearbetningarna av den amerikanska marinens Hellbent Admiral Hoover, liksom hans katastrofala hemliga plot på amerikansk jord. Ändå upptäcker paret att att stoppa världens största väpnade styrkor inte försäkrar slutet på blodutgången.

Fathom: Kiani Vol 4 #4 är i butikerna 20 maj 2015!

Dela detta:
Dela med sig

Reddit
Twitter

Linkedin
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Ficka

Whatsapp

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Aspen Comics juni 2015 SolicitationSthe Kind People at Aspen Comics har försett Comiclist med sina uppmaningar till serier såväl som andra produkter som presenteras i förhandsgranskningar i april 2015, arrangerade att skicka från och med juni 2015. Fathom Blue #1 Vince Hernandez – Story / Claudio Avell …
31 mars 2015in “Comics”

Aspen Comics juni 2015 SolicitationSthe Kind People at Aspen Comics har försett Comiclist med sina uppmaningar till serier såväl som andra produkter som presenteras i förhandsgranskningar i april 2015, arrangerade att skicka från och med juni 2015. Fathom Blue #1 Vince Hernandez – Story / Claudio Avell …
31 mars 2015in “Comics”

Aspen Comics juli 2015 SolicitationSthe Kind People at Aspen Comics har försett Comiclist med sina uppmaningar till serier såväl som andra produkter som presenteras i förhandsgranskningar i maj 2015, ordnade att skicka från och med juli 2015. Eternal Soulfire #1 JT Krul – Story / Alex Konat – …
21 april 2015in “Comics”