Jag förstår inte varför jag tror att någon typ av mer än någon typ av superhjälte -komiker kommer att vara en bra utgångspunkt. De är alla så investerade i sina universum att det nästan är omöjligt att gå med utan mycket arbete och investeringar.

Jag har inte checkat ut DC Comics på ett tag – jag har så många andra saker att kolla in i dessa dagar, med berättelser som är mer inkluderande och välkomnande. (Dessutom känner jag mig som om jag typ av fyllt min livstidskvot för genren för en stund tillbaka.) Jag var nyfiken på att upptäcka mer om denna nya Aqualad, men särskilt förutsatt att den framträdande Pride -logotypen på omslaget, så jag tillhandahöll Aquaman: Slutet är nr 1 ett försök. Det är en miniseri med sex frågor skriven av Brandon Thomas med konst av Diego Olortegui samt Wade von Grawbadger.

Omslag av David Talaski

Den öppnande sexsidiga kampscenen förväntades dock inte särskilt givande. Jag har aldrig varit intresserad mycket av Darkseid, liksom jag var tvungen att leta upp vad parademonerna kallades, eftersom de inte är fast beslutna här. Det spelar ingen roll, eftersom de bara är kanonfoder. Några av designalternativen håller saker visuellt intressanta om du är med i ännu mer stansning och våld. Jag är inte – vilket troligen betyder att superhjälte -serier inte är genren för mig, eftersom det är nyckeln till överklagandet.

Jag letar mer efter karaktärsinteraktioner, så nästa scener, där Jackson pratar med Arthur såväl som Mera, liksom vi tillfredsställer hans mamma på ett regionalt café, var mycket bättre för det jag hoppades på. Kom ihåg att jag antar att detta kommer att fungera som adekvat introduktion till en karaktär som är ny för mig hur viktigt det är tillräckligt för att få sin egen titel. Jag vill se vad som är betydande för honom, vad som motiverar honom, vad han gör. Det finns lite av det, men det mesta är tips eller referenser till andra händelser, liksom jag i allmänhet kände mig lite förlorad.

Scenen där vår hjälte blir bländad när han tillfredsställer en ny bedårande pojke (som Mera hade retat tidigare) är bedårande, även om det finns någon typ av tomt på gång, eftersom mamma senare stifter ungen i en konversation vi inte får höra. Det finns också någon som spionerar på honom.

Vi får en sida eller så med titanerna, binder till ytterligare ett mediebostad eller kommersiell egendom (de identifieras inte, men jag erkänner dem i allmänhet), innan ytterligare ett angrepp samt en klipphanger. Jag förstår att allt detta är tänkt att få mitt intresse, men det räckte bara inte för det jag letade efter, särskilt eftersom Cliffhanger är mycket-Atlantis-fokuserad. Jag vill se ledningen här, inte i Underwater Fantasy Kingdom. Som jag föreslog ovan är jag ändå inte rätt publik för detta.

Jag upptäcker dock att det är intressant att de fyra förhandsgranskningssidorna DC främjade var de enda med betydande karaktärsarbete, scenen jag gillade finaste på caféet. Resten av boken är extremt mycket inte så här, så den är lite felaktig i representation. Jag ville ha en komiker som var mer så, men det är OK, det finns massor av dessa berättelser utanför superhjältar. Genren försöker nå för att vara expansiv för yngre besökare med olika förväntningar, men det finns bara hittills den kan flexa.

Dela detta:
Twitter
Facebook
Tumblr

Relaterade inlägg:

Lego DC Comics Super Heroes: Aquaman: Rage of Atlantisthe Lego DC Comics Movies är alltid roliga och roliga att titta på. Jag såg framåt till Lego DC Comics Super Heroes: Aquaman: Rage of Atlantis inte bara för Aquaman (uttryckt av Dee Bradley Baker), men för introduktionen av den senaste miljövänliga lykta, Jessica Cruz (Cristina Milizia). Hon är båda …

En annan DC-superhjälte får en LEGO-film-liksom en fantastisk förmånsminifigering i fotspåren av Lego DC Super Heroes: The Flash, en mer traditionell Justice League-medlem får en direkt-till-video-animerad film. Här är trailern: Justice League -Batman (Troy Baker), Superman (Nolan North), frågeformulär Lady (Gray Griffin, som likaså spelar Lois Lane), liksom Cyborg (Khary Payton) -…

Nästa DCU -animerade filmer tillkännagav: Aquaman, mer Batman samt Justice Leaguesome korta anteckningar om nästa organiserade DC -originala animerade filmer, efter nästa veckas Batman: Assault on Arkham, binda in i videospel. Nästa upp är Justice League: Throne of Atlantis, kallad “The Aquaman Origin Story”, ut i början av 2015. Det är exakt samma titel som används för en serietidning …