Jag trodde att jag hade sett allt tills jag snubblat över det mest löjliga jag har sett i serietidningsvärlden. Pojke har jag tittat på massor av trashy serier, från mjuk porr till löjlig hyllning, till scatologisk humor, men den här, pojkar och flickor tar priset: toppostlig serietidning av nyligen minne. Det finns bara en kille som kan dra av den med en rynka, och det är Charles Barkley. Är bisarra serier värda en titt?

Boken är Godzilla vs. Barkley #1! Den här typen av saker är den värsta fienden som Godzilla står inför. Nej, inte Mothra, eller Ghidra, eller ens Mecha Godzilla. Den här gången är Godzilla upp mot den värsta fienden av alla: giriga förläggare. Kan den här typen av galna stadsböcker faktiskt tjäna pengar? När allt är sagt och gjort är detta oerhört dumt och leder en till en fråga: Varför?

Godzilla vs. Barkley #1

På vansinnigheten att kreativt ta licens med ett varumärke är ingen värre än Godzilla mot Barkley #1. Jag vet att sport är enorma, men finns det någon tvekan om att detta inte bara är ett PR -stunt eller någon agent som slickar vid tråget med enkla plockningar? Barkley ser ut som om han försvarar sig från någon grön stor katt som hackar upp slem eller någon annan motbjudande vätska. Inte vill missa det faktum att det här är en basketspelare, de har naturligtvis honom att försvara sig med en basket. Jag vet inte om dig, men min BS-meter går av och i surroundljud.

Gör du pooh nr 1?

Charles Barkley är inte den enda “Jumping the Shark” av Ludicrous. Många andra böcker kommer att tänka på, som du pooh #1? Vi behöver verkligen den här typen av scatologisk humor i våra serier? Jag har inget emot ungdomskomiker eller sexiga serier, men scat -serier? ge mig en paus! Den här boken publicerades av Counterpoint. En kopia såldes för $ 200. Ingenting annat har sålt, enligt Gocollect.com. Så varför köpa det här skräpet? Om du vill ha humor finns det gott om det på Comedy Hour eller tittar på Eddie Murphy i Raw.

Superman: The Wedding Album nr 1 (Collector’s Edition)

En annan bok som helt enkelt inte har någon mening för mig är Superman: The Wedding Album nr 1 (Collector’s Edition). Detta är en annan bok som helt enkelt ger en till en bekant fråga med ett ord: Varför? Okej, Superman gifter sig. En mindre nyckel, bra. ingenting på omslaget. Därefter kommer vi att köpa papperslager. Detta är förläggaren återigen till allmänhetens tråg. Så småningom, med dessa typer av böcker, kommer det tråget att vara torrt. Jag påminner alla om en tidigare artikel som jag lägger ut om “spekulanter tidigare och nutid.” I det diskuterar jag de omfattande tryckkörningarna på 1990 -talet. Det dödade nästan serier som ett detaljhandelsföretag.

Titel
Kvalitet
Sista försäljning
CGC folkräkning
Återvänd 1-år

Godzilla vs. Barkley #1
9.8
Nollförsäljning i GoCollect ännu
N/a
Några eBay -försäljningar inte mer än $ 19!

Gör du pooh nr 1?
9.8
$ 200 (2015 hittades ingen annan försäljning!)
2
N/a

Superman: The Wedding Album #1 -Collector’s Edition
9.8
$ 39
243
-17,4%

Slutsats

Serier ska vara roliga. Jag älskade serien “Vad om …” från Marvel, även om det var roligt och lägerigt ibland. Men basketspelare som kämpar mot Godzilla, den scatologiska humor för 8-åringar och Supermans bröllopsfoton utan omslagsbild, alla tre är ett allvarligt slöseri med pengar, enligt min mening.

Köp inte det här eftersom det inte lönar sig! Ha kul, köp det du älskar, men rullar inte runt i detritus av kreativ uppstötning. Dessutom säkerhetskopierar siffrorna mig. Det finns inget värde här för spekulanter eller investerare. Förhoppningsvis kommer Godzilla att konsumera partiet i kärnkrafts dålig andedräkt.

Kan du höra musiken? Ta en titt på GOCOLLECT: s konsertposter Price Guide!

Dela detta:
Dela med sig

Reddit
Twitter

Linkedin
Tumblr

Telegram
Pinterest4

Facebook
Ficka

Whatsapp

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Det andra Godzilla KeysThe -monsteret är tillbaka på silverskärmen (och HBO Max den här veckan). Detta kommer säkert att driva samlare för att titta närmare på hans viktigaste frågor. Medan de flesta köpare kommer att sträva efter Marvel’s Godzilla #1, finns det andra uppträdanden som borde finnas på din lista. Älskar det eller hatar …
18 april 2021in “Comics”

ComicList Previews: Godzilla Best of Godzilla #1Since the Cold Wars gryning, ett monster har regerat högsta – Godzilla! Nu, i detta första nummer i en serie omtryck som visar några av de största Godzilla -serietiderna som någonsin har berättats av en mängd superstjärnförfattare och artister, ta reda på varför Godzilla är den obestridda kungen …
28 juni 2022in “Comiclist”

King Kong KeysGodzilla Vs. Kong har Kaiju -fans som surrar och samlare som letar efter dessa nycklar. Medan Godzilla kan ha fördelen i den komiska fronten, har King Kong verkligen sina egna frågor. När du har funnits i 88 år tenderar du att ha varit en del av allt, inklusive serier. Efter…
12 april 2021in “Comics”

Komiska samlarhörn