mediautgåva – I april stiger den tysta omänskliga kungen från asken. Förutom vad du trodde att du förstod om Black Bolt är på väg att förändras. Förbered dig på Uncanny Inhumans #0-Det legendariska förspelet till en helt ny kontinuerlig serie från Chart-toppande döden av Wolverine Innovative Team of Charles Soule (Inhuman, She-Hulk) samt Steve McNiven (Civil War, Old Guy Logan)!
“Precis som Guardians of the Galaxy #0 gav dig en utmärkt” in “till Guardians, är Uncanny Inhumans #0 dig med en utmärkt utgångspunkt för Inhumanerna!” States Senior Editor Nick Lowe.

Den stoiska omänskliga kungen, som kan jämna ut berg med en viskning har slog ut på egen hand – till synes lämnar sin drottning såväl som sin extremt ras för att sköta sig själva. Men är det hela historien? Nu följer hans äventyr när han slår ut på ett nytt uppdrag. En ensam varg såväl som en kung utan en tron, Black Bolts ansträngningar kommer att skicka honom på ett direkt kollisionsprogram med en av Avengers största fiender – Kang The Conqueror!

Med tiden på sina extremt fingertoppar kommer Kang att böja hela 20 000 år av omänsklig historia till sina egna svåra ändar. Förutom den omänskliga nationens tysta vaktmästare är allt som står i hans sätt.

“[Uncanny Inhumans] börjar på en plats, liksom bara när du tror att du förstår vart det kommer att gå, den sickar i en riktning till”, säger seriens författare Charles Soule, i en intervju med Marvel.com. “Jag gillar att kunna ta den omänskliga nationen i en ny riktning med den här serien, liksom jag tror att människor verkligen kommer att gräva den.”

Kommer den omänskliga kungen att öka av de växande riskerna för sitt folk? Eller kommer han att falla? Upptäck när tricks från Black Bolts resa rör ljus i Uncanny Inhumans #0 – till försäljning i serietidningar samt på digitala prylar i april!

Uncanny Inhumans #0
Skrivet av Charles Soule
Art & Cover av Steve McNiven
Variantomslag av Simone Bianchi
Till försäljning april 2015!

För att upptäcka en serietidning nära dig, gå till www.comicshoplocator.com eller telefonsamtal 1-888-comicbook.

Om Marvel: Marvel Entertainment, LLC, ett helägt dotterbolag till Walt Disney Company, är ett av världens många framstående karaktärsbaserade underhållningsföretag, utvecklat på ett beprövat bibliotek med mer än 8 000 karaktärer som finns i en rad media över sjuttio år. Marvel använder sina karaktärsfranchiser inom underhållning, licensiering och publicering. För mer information, gå till www.marvel.com

Dela detta:
Dela med sig

Reddit
Twitter

Linkedin
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Ficka

Whatsapp

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Kang Inkommande: Ant Guy 3By Nu är det gamla nyheter att Marvel/Disney kommer att föra Kang Conqueror till den enorma skärmen i Ant Guy 3. I september 2020 utsågs det att Jonathan Majors kommer att spela Kang i den tredje delen av Ant Guy -franchisen. Kang The Conqueror + Inhumans = …
5 maj 2021in “Comics”

Kommer Inhumanerna att återvända till MCU? Eftersom en av de mest berömda samtida inhumanerna, Kamala Khan, kommer att starta i sin egen Disney+ -serie, har vissa spekulerat i att OG Inhumans också kan återvända. Är detta en stor satsning? Samlare har börjat spekulera vilka Marvel TV -karaktärer, om några, kan återvända till MCU. Till exempel,…
13 april 2021in “Comics”

ComicList Preview: Uncanny Inhumans #0Media Release – I april stiger den tysta omänskliga kungen från asken. trodde att du förstod svart bult? tro igen! Förbered dig på Uncanny Inhumans #0-Det legendariska förspelet till en helt ny kontinuerlig serie från Chart-toppande döden av Wolverine Creative …
6 mars 2015in “Comics”