Detta inlägg är inlämnat under:

Hemsida höjdpunkter,
pressmeddelande

Brandon Sanderson

29 maj 2014, Mt. Laurel, NJ: Dynamite Entertainment är nöjd med att tillkännage sitt avtal med New York Times bästsäljande författare Brandon Sanderson för ett helt nytt projekt med titeln “White Sand.” Sanderson fick känd för sin Mistborn -serie romaner och hans arbete med att slutföra Robert Jordans Epic Wheel of Time Fantasy -serie. Hans nuvarande YA -serie The Reckoners började 2013 med Steelheart, en #1 NY Times Young Adult Bestseller, och hans senaste roman, Words of Radiance, var en #1 NY Times inbunden fiktion bästsäljare, och fortsatte sin Stormlight Archive Epic Fantasy -serie.

En lysande, ny fantasivärld, vit sand delas upp i två halvor: på ena sidan är dagarna, och å andra sidan Darksiders. Daysiders har en unik förmåga att kontrollera och manipulera sand, böja den till sin vilja att attackera eller skydda, som de vill. Darksiders har sina egna unika förmågor och kultur och måste bära tjocka mörka linser när de är på dagar. Generellt sett kommer Daysiders och Darksiders inte överens … och White Sand följer äventyren av en viss Daysider, en pojke som heter Kenton.

De vita sandgrafiska romanerna är baserade på Brandon Sandersons manuskript, och de grafiska romanerna är det första publicerade verket som utforskar dessa världar. Liksom med Brandons andra fantasi -romaner äger White Sand i hans större universum som kallas Cosmere, där konsekventa regler och teman följs. De vita sandgrafiska romanerna kommer att vara lika integrerade i Cosmere som någon av Brandons andra romaner med många “påskägg” för Brandons stora fanbas.

Dynamite planerar att producera White Sand som en serie med 3 ursprungliga grafiska romaner, varav den första kommer att publiceras 2015. Leta efter mer information om detta spännande nya projekt senare i år!

”Hittills har detta varit en fantastisk upplevelse. Jag är super upphetsad över att göra detta. I flera år har vi velat göra en grafisk roman av en av mina böcker, men jag drog mina fötter eftersom jag visste att mina fans skulle vilja ha något nytt, inte bara en anpassning av en av de berättelser de redan har läst. Det tog oss år att hitta rätt projekt, men vi satte oss äntligen på White Sand, som är en av böckerna i Cosmere som jag inte har publicerat än. Vi kommer att göra det uteslutande som en grafisk roman, och det här är fantastiskt. Jag älskar grafiska romaner och jag älskar företagets dynamit. Vi tog oss tid att hitta den exakta rätt produkten, som jag kan stödja entusiastiskt. Jag har valt konstnären och författaren som kommer att arbeta med detta. Jag hoppas att ni alla verkligen kommer att älska den produkt vi producerar. Jag ser fram emot att visa dig vit sand, den grafiska romanen, ”sa författaren Brandon Sanderson.

“Jag kan inte uttrycka hur upphetsade vi är att Brandon anförtro oss att skapa original GNS från hans manuskript,” säger Dynamite VD/förläggare Nick Barrucci. ”Det är ett otroligt ansvar och vi arbetar hårt för att utföra den bästa trilogin med grafiska romaner som möjligt. Som hans fans vet är Brandons världar sammankopplade och bygger på varandra. Hans karaktärer och universum är verkligen “Marvel Universe” för prosa. Denna serie grafiska romaner fortsätter att bygga vidare på hans mytos. Det bästa är att Brandon helt har projektet och övervakar det. Och vi skulle inte ha det på något annat sätt. ”

För konst och mer information, besök :.